Το Σάββατο ο Παντελής Καναράκης ανήρτησε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο κατακεραύνωνε τη Ναταλία Γερμανού, χαρακτηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ υποκριτική τη στάση της απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη.

«Η Ναταλία Γερμανού βγήκε στην εκπομπή της και μίλησε με καλά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη και είπε ότι την αγαπάει. Η Ναταλία Γερμανού, που την έβριζε τη Μενεγάκη, που μιλούσε πίσω από την πλάτη της και μιλούσε παρά πολύ άσχημα. Μίλησε άσχημα για την Μενεγάκη μέχρι και σε στελέχη του ΣΚΑΙ και του Alpha. Τώρα την έπιασε ο πόνος για τη Μενεγακη, που θα φύγει από την πρωινή ζώνη. Έλα σε παρακαλώ τώρα… λες και δεν ξέρουμε ποιος τα κάνει αυτά. Αφού η Ναταλία είναι κουμπαρά της Βίσση. Δεν μας παρατάς ρε Βίσση», είπε στο βίντεό του ο Παντελής Καναράκης.

Το βίντεο έγινε viral πολύ γρήγορα και ο Παντελής Καναράκης μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γειά σου» και ξεκαθάρισε πως το βίντεο αυτό ήταν καθαρά χιουμοριστικό.

Πιο συγκεκριμένα ο Παντελής Καναράκης ανέφερε ότι αυτά τα βίντεο που κάνει στα social media είναι καθαρά χιουμοριστικά και τρολ, απλώς του φάνηκε τόσο αστείο αυτό που παρακολουθούσε να συμβαίνει στην τηλεόραση τις τελευταίες ημέρες με τους δακρύβρεχτους επιλόγους, σαν για πρώτη φορά να τελειώνει μια εκπομπή.

Παράλληλα, ο Παντελής Καναράκης ξεκαθάρισε ότι είναι φίλος τόσο με τη Ναταλία Γερμανού όσο και με την Ελένη Μενεγάκη.