Μουδιασμένοι είναι οι εκπρόσωποι της showbiz αλλά και οι απλοί πολίτες με την τραγική είδηση του θανάτου του γνωστού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως μία μέρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα στο Teatro μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, ο 32χρονος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή.


Ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης:

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Νοεμβρίου του 1983 και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής!

Ήταν αυτοδίδακτος και όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να ανεβάζει βίντεο στα οποία τραγουδούσε στο YouTube. Έλληνες όλων των ηλικιών άρχισαν να καψουρεύονται αλλά και να πονούν με τα τραγούδια του.

Ξεκίνησε εμφανίσεις σε μικρά μαγαζιά… Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα έγραφε εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά».

Το 2013  στην 10η απονομή των μουσικών βραβείων MAD βραβεύτηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης. Πριν από περίπου ένα μήνα είχε κυκλοφορήσει η νέα του επιτυχία με τίτλο «Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο».

Μόλις τέσσερα χρόνια αφότου έβλεπε τα όνειρα του να πραγματοποιούνται εκείνος χάθηκε νωρίς…