Ο γνωστός make up artist, Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος στο τέλος του καλοκαιριού πρόκειται να παντρευτεί με τον σύντροφό του και πατέρα των παιδιών του στην Νότια Κρήτη, μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star έκανε μερικές αποκαλύψεις για την τελετή.
«Μόλις τελειώσουν τώρα όλες οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, φεύγω πρώτος να ετοιμάσω τα πράγματα. Θα είναι πολύ απλά πράγματα, πάνω σε μία παραλία, ξυπόλητοι. Αλλά θέλει κι αυτό τον συντονισμό του, για να περάσουν οι άνθρωποι καλά», είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.
«Θα γίνει στην λατρεμένη μου νότια Κρήτη με πολύ καλούς φίλους. Τα παιδιά μας θα έχουν πολύ ενεργό ρόλο, θα είναι τα παρανυφάκια μας, ζω για αυτή τη στιγμή. Είμαι ένας ευτυχισμένος πατέρας και ένας ευτυχισμένος σύντροφος και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει τίποτα. Θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε, θα κολυμπήσουμε. Bachelor θα κάνουμε μαζί, εύχομαι να βρούμε τον χρόνο να κάνουμε και ένα ταξιδάκι μετά οικογενειακά», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Παντελής Τουτουντζής.