Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Μετά από 7 χρόνια σχέσης, ο αθλητής ελεύθερης πάλης και πρώην παίκτης του Survivor αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με την σύντροφό του Όλγα Καρπουζίδου και παντρεύτηκαν, έχοντας στο πλευρό τους, φίλους και συγγενείς.

Επιθυμία του ζευγαριού ήταν το μυστήριο να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι’αυτό και στον γάμο τους δεν υπήρχαν ούτε τηλεοπτικές κάμερες ούτε φωτογράφοι.

Μάλιστα, ο Γιωρίκας Πιλίδης και η αγαπημένη του ενημέρωσαν τους καλεσμένους τους να μην δημοσιεύσουν στα social media καμία φωτογραφία από αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν ο Γιωρίκα Πιλίδης είχε δηλώσει για τη γνωριμία με τη σύντροφό του που εργάζεται ως αισθητικός.

«Με το κορίτσι μου είμαστε μαζί από μικροί. Είμαστε έξι χρόνια μαζί. Δεν ήμασταν στο ίδιο σχολείο. Ήταν ένας Instagramικός έρωτας. Ο γάμος είναι στα κοντινά μας πλάνα. Ίσως παντρευτούμε του χρόνου, ίσως και φέτος. Μετά τον Σεπτέμβριο πάντως».

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο του Γιωρίκα Πιλίδη κα της Όλγας Καρπουζίδου, κυκλοφόρησαν ήδη, ωστόσο δεν πόσταραν κάτι οι ίδιοι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.