Ο Κώστας Καραφώτης παντρεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του, Κάτια Μάνου το απόγευμα της Κυριακής 26ης Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης.

Ο γάμος του γνωστού τραγουδιστή και της όμορφης γυμνάστριας έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, αφού και οι δυο προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν καταφέρει να κρατήσουν την είδηση του γάμου τους επτασφράγιστο μυστικό. Κι ακόμη και όταν αυτή τελικά διέρρευσε, κανείς από τους δυο δεν τοποθετήθηκε δημόσια.

Τη νύφη στην εκκλησία συνόδευσε ο πατέρας της, η οποία έλαμπε από ευτυχία μέσα στο λευκό, κομψό νυφικό της.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 50 άτομα ανάμεσά τους η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα και την κόρη τους και η Ζωή Παπαδοπούλου. Ακολούθησε γαμήλιο πάρτι με τους χορούς και τα τραγούδια να δίνουν και να παίρνουν.

Λίγα λόγια για τη νύφη

Η Κάτια Μάνου κατάγεται από τα Τρίκαλα και ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική και τον χορό. Κάνει μαθήματα pilates σε συνεργασία με την Ελένη Πετρουλάκη, ενώ διατηρεί και δική της σχολή χορού στα Τρίκαλα, όπως αναφέρει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κάτια Μάνου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και στις περισσότερες αναρτήσεις μας δείχνει πράγματα που αφορούν τη γυμναστική, τον χορό, τη ζωγραφική αλλά και τη μαγειρική, καθώς είναι πράγματα που λατρεύει και θέλει να περνάει τον χρόνο της.

Να ζήσετε!

Φωτογραφίες: NDP photo agency