Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Πέμπτη 19/10 τον σύντροφο του,  Tyler McBeth σε θέρετρο στο Hamptons στις Η.Π.Α.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συστήσει τον σύντροφό του στο επίσημο βίντεο με το οποίο γνωστοποίησε πως κατεβαίνει υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Γνώρισα τον Tyler στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι».

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά το γάμο του με τον Tyler, πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την πρώτη του ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσίευσε ένα αντιπολεμικό ραπ κομμάτι, το «Άμαχος» του χιπ-χοπ γκρουπ «Στίχοιμα», με τον Χρήστο Θηβαίο παίρνοντας έτσι θέση για τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

«Η πολιτική κρατάει ισορροπίες. Η τέχνη ποτέ. Ανεπιφύλακτα με τον άμαχο που πάντα πεθαίνει, πάντα φοβάται, πάντα με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάται. Αυτό που μοιράζομαι μαζί σας είναι η πολιτική μου θέση για την τραγωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Και αυτά που σκέφτομαι και νιώθω αυτές τις μέρες» έγραψε στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη μετά τον γάμο του