Καλά κρατάει η κόντρα της Πάολας με την Ελένη Βιτάλη, ύστερα από όσα είχε πει η τελευταία σε βάρος της.

Η Πάολα στη συνέντευξη που παραχώρησε  στην εκπομπή «Όλα Καλα», αν και αυτή τη φορά προσπάθησε να κρατήσει πιο χαμηλούς τόνους, απάντησε και στις νέες δηλώσεις που είχε κάνει για την ίδια η Ελένη Βιτάλη.

«Τι να πω τώρα; Της ήρθε της κυρίας αυτής, της Ελένης Βιτάλη, της αγαπημένης μου καλλιτέχνιδας τόσα χρόνια, να πει αυτό. Τώρα μου λέτε ότι είπε κάτι άλλο. Εντάξει, δεν γίνεται τώρα να απολογηθώ εγώ για την Ελένη Βιτάλη, μόνη της είπε και το ένα και το άλλο. Και για μένα μπορεί να υπάρχουν καλλιτέχνες που να μην μου αρέσουν, δεν μπορώ να εκφραστώ έτσι, γιατί να πω την άποψή μου δημόσια; Θα την πω στους φίλους μου», είπε μεταξύ άλλων η Πάολα.

Στα τέλη του περασμένου Μαΐου η Ελένη Βιτάλη είχε μιλήσει με σκληρά λόγια, τόσο για την Πάολα, όσο και για τον Αντώνη Ρέμο.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει την λαϊκή σκηνή και είπε πως «η Πάολα βγάζει τον πισινό της» και «ο Ρέμος ούτε καλός τραγουδιστής είναι, ούτε τίποτα».

Η Πάολα τότε είχε απαντήσει λέγοντας: «Ήταν κακό να εκφραστεί έτσι για τον Αντώνη Ρέμο. Για μένα είπε ότι το φόρεμα είναι κοντό και φαίνεται ο ποπός μου. Δεν είναι ψέμα. Το φόρεμα είναι κοντό αλλά η φωνή μου είναι μακριά».

Μάλιστα δεν έκρυψε και το παράπονό της για τα λόγια της Ελένης Βιτάλη: «Εγώ αυτή την καλλιτέχνιδα τη θαύμαζα από παιδί, την αγαπούσα από παιδί. Όποτε με ρωτούσαν μιλούσα μόνο γι’ αυτή. Ένας δεν της είπε ότι αυτό το παιδί μιλάει με τόσο όμορφα λόγια γι’ αυτή; Είμαι τόσο μικρότερη από αυτήν σε όλους τους τομείς. Πρέπει να πεις “να ‘ναι καλά όλα τα παιδιά. Προχωρήστε!”. Αυτό θα έλεγα εγώ στη θέση της».