Ο Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τις νυχτερινές πίστες και τα καλλιτεχνικά δρώμενα και ζει μία ήσυχη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που έχει καταφέρει να γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και να ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο διαχρονικές επιτυχίες, πλέον απολαμβάνει την ηρεμία και την οικογενειακή θαλπωρή ενώ παράλληλα ασχολείται με το κτήμα του, πράγμα που του δίνει μεγάλη χαρά.

Μέσα από τα stories της κόρης του, Γιάννας Τερζή, είδαμε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου τον Πασχάλη Τερζή σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο στο κτήμα του.

Στο βίντεο, ο σπουδαίος ερμηνευτής καταγράφεται σε… «διαπραγματεύσεις» με κάποιο από τα εγγόνια του.

Δείτε το απόσπασμα:

Η ζωντανή σύνδεση στον αέρα 

Έπειτα από αρκετά χρόνια έκανε μία μικρή επάνοδο, φέτος, με την τηλεφωνική σύνδεση που είχε κατά τη διάρκεια ενός live του μουσικού σόου «J2US», για να μιλήσει για την Εύη Δρούτσα που διαγωνίστηκε με ένα κομμάτι του.

«Πασχαλάκο μου είναι τιμή μου που τόσα χρόνια έχεις πει τόσα τραγούδια μου» είπε συγκινημένη η στιχουργός με τον Πασχάλη Τερζή να λέει: «Με έκανε κομμάτια πάλι. Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα και τα έβαλα εγώ πρώτος. Η Εύη το γέννησε αυτό το τραγούδι, έκλαιγε από την πρώτη στιγμή που μου διάβασε τους στίχους. Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης. Πέρασε δύσκολα αυτό το παιδί, είναι παλικάρι η Εύη. Είσαι σταθμός στη ζωή μου».