Το μοντέλο βρίσκεται στην φυλακή, αφού είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη οχτώ χρόνων για απάτη, σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με χάπια, καθώς το συμβούλιο των φυλακών του έκοψε την άδεια, την οποία δικαιούται βάση νόμου όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Το Σάββατο το απόγευμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας καθώς φέρεται να είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα χαπιών, τα οποία προμηθευόταν από συγκρατούμενους του.  Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στις φυλακές, αλλά μετά από δυο ώρες τον ξαναπήγανε στο Κέντρο Υγείας καθώς αποπειράθηκε να βάλει τέλος στην ζωή του δεύτερη φορά.

Ο λόγος για τον Σάκη Δαρίβα, ο οποίος το 2011 είχε βρει τον Τίμη Παρίση νεκρό στο σπίτι του.  Ο Σάκης Δαρίβας έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας και έχει περπατήσει για λογαριασμό τους στις πασαρέλες.