Ο Patrick Dempsey, ο οποίος ξεχωρίζει για την γοητεία του, δεν μπορούσε να μην ανακηρυχθεί ως ο πιο σέξι άνδρας για το 2023 επιβεβαιώνοντας το παρατσούκλι που έχει κατακτήσει για περισσότερες από δύο δεκαετίες ως McDreamy.

Το παρατσούκλι το οφείλει στον ρόλο του νευροχειρούργου Derek Shepherd στη σειρά Grey’s Anatomy τον τίτλο του sexiest man alive, που του χάρισε το People, στην γοητεία του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Θέλει να χρησιμοποιήσει την αναγνώριση για καλό

«Είναι χαρούμενος που συμβαίνει σε αυτή τη φάση της ζωής μου», είπε ο 57χρονος ηθοποιός στο περιοδικό που κυκλοφορεί με εκείνον στο εξώφυλλο.

Στη συνέχεια ο Patrick Dempsey ανέφερε: «Είναι ωραίο να έχεις την αναγνώριση και σίγουρα το”Εγώ” ανεβαίνει αλλά μου δίνει τον χώρο να το χρησιμοποιήσω σε κάτι θετικό».

Ο πρωταγωνιστής του Ferrari αναφερόταν στο ίδρυμα Dempsey Center που δημιούργησε για να τιμήσει την μητέρα του που έφυγε από τη ζωή και να στηρίξει καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους.

Ο Patrick Dempsey είναι ένας τρυφερός σύζυγος και πατέρας

Εκτός από ένας γοητευτικός σταρ με κοινωνικές ανησυχίες ο Patrick Dempsey είναι και ένας στοργικός οικογενειάρχης. Με την 57χρονη σύζυγό του, Jillian Fink έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την 21χρονη Talula και τα 16χρονα δίδυμα Sullivan και Darby.

H πρώτη του σκέψη όταν ανακυρήχθηκε sexiest man alive

«Ήμουν εντελώς σοκαρισμένος και έπειτα άρχισα να γελάω σαν να ήταν κάποιο αστείο. Ήμουν πάντα η παράνυμφος», είπε με χιούμορ ο Patrick Dempsey.

Όσο για την αντίδραση των παιδιών του, ο Patrick Dempsey ανέφερε:  «Θα με κοροϊδέψουν και θα μου κάνουν πλάκα και θα βρουν κάθε λόγο για τον οποίο δεν θα έπρεπε να είμαι. Κάτι που είναι καλό, με κρατούν νέο».