Ο Νίκος Χαρδαλιάς πέτυχε σαρωτική επικράτηση στην κάλπη ήδη από την πρώτη Κυριακή των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

Με ποσοστό 46,75% στο 99,75% της ενσωμάτωσης, ο Νίκος Χαρδαλιάς εκλέχτηκε περιφερειάρχης Αττικής, αποσπώντας 51 έδρες από τις συνολικά 85 κατά τις χθεσινές Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μάλιστα στα ψηφοδέλτια υπήρχαν τρανταχτά ονόματα τόσο από τον καλλιτεχνικό, όσο και από τον αθλητικό χώρο που κατάφεραν να εκλεγούν στην Περιφέρεια της Αττικής.

Ανάμεσα στους περιφερειακούς συμβούλους που φαίνεται να εκλέγονται, ξεχωρίζουν τα ονόματα του Θάνου Ασκητή, της Έρρικας Πρεζεράκου, του Θανάση Βισκαδουράκη, του Μιχάλη Ζαμπίδη, της Βασιλικής Μιλλούση.

Ας δούμε όλους όσους εκλέχτηκαν με τον Νίκο Χαρδαλιά:

Βόρειος Τομέας Αττικής

Ασκητής Αθανάσιος (Θάνος) 19.115

Πρεζεράκου Ευριδίκη (Έρρικα) 12.250

Δυτική Αττική

Πιπιλή Αικατερίνη 6.762

Δυτική Αθήνα

Κατσούλης Αθανάσιος (Σάκης) 6.200

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Κεντρικός τομέας

Βισκαδουράκης Αθανάσιος (Θανάσης) 10.186

Νότιος Τομέας

Σφακιανάκης Εμμανουήλ (Μανώλης) 15.906

Ζαμπίδης Μιχαήλ (Αϊρον Μαϊκ) 12.666

Αργυράκη Βασιλεία (Μπέσσυ) 9.509

 

Πώς τα πήγαν οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz στις δημοτικές εκλογές:

Στο Περιστέρι, ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη, καταφέρνοντας να βγει τρίτος στη σειρά κατάταξης με 3.386 σταυρούς.

Στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, ο τραγουδιστής και πρώην αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Μπίγαλης έλαβε 183 ψήφους με τον συνδυασμό του ηθοποιού Γιάννη Βούρου που επανεξελέγη δήμαρχος.

Στον ίδιο δήμο υποψήφιος ήταν και ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος ήρθε δεύτερος σε σειρά προτίμησης με 407 σταυρούς.

Ο τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήµο Λυκόβρυσης-Πεύκης με τον συνδυασμό της Μαρίνας Πατούλη και πήρε 125 ψήφους καταλαμβάνοντας την έκτη θέση.

Όσον αφορά στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη, η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά έλαβε 1.485 ψήφους, ο σεφ Βασίλης Καλλίδης πήρε 929 σταυρούς, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας ψηφίστηκε από 986 Αθηναίους και η Κατερίνα Γκαγκάκη με 3.945 ψήφους.