Ένα απίστευτο σκηνικό επικράτησε στον αέρα του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Γεια σου».

Ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος βγήκε με σύνδεση μέσω Skype, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εαυτό του, με αυτά που άκουσε στη συνέντευξη του Περικλή Κονδυλάτου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής τα έβαλε αρχικά με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα που πήρε τη συνέντευξη από τον Περικλή. Ο δημοσιογράφος υπερασπίστηκε τη δουλειά του και απάντησε κατάλληλα.

Στη συνέχεια ο Νίκος Αποστολόπουλος άνοιξε έντονο διάλογο με τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είναι και πολύ καλή του φίλη, κι έπειτα προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, ο οποίος απάντησε στον Αποστολόπουλο για όλα όσα είπε για τον Βασίλη Ζούλια.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα του “Γεια σου”: «Ο Νίκος Αποστολόπουλος είναι ψυχολογικά ασταθής. Έχει βρεθεί στα αζήτητα, δεν περνάει η μπογιά του και αισθάνεται ότι πρέπει να βγαίνει στα κανάλια και να κάνει την κατίνα. Έχει πει πολύ άσχημα πράγματα και για μένα. Είναι κρίμα να ευτελίζεται σε αυτή την ηλικία, μου βγάζει ότι είναι μια απελπισμένη φιγούρα. Είναι κρίμα να έχει αυτή την κατάληξη».

Ο Νίκος Αποστολόπουλος απάντησε: «Ποιος είναι αυτός που θα μιλήσει για μένα; Το παιδί αυτό έχει απόλυτο δίκιο. Πήγατε να πάρετε συνέντευξη από έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι άνεργος χρόνια, δεν έχει δουλειά, του έχουν συμβεί πάρα πολλά με τον σύντροφό του, τον Βασίλη. Τους έχουν διώξει από εκεί που έμεναν, τους έκαναν έξωση γιατί δεν πλήρωναν», και τα έβαλε με τη Νάνσυ Παραδεισανού.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Έχουν συμβεί πολλά σε αυτούς τους ανθρώπους. Έχω κατανόηση γι’ αυτά που λέει, γιατί λογικό είναι μετά από όσα έχουν πάθει… Θέλουν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι, το ένα, το άλλο… Αν είναι σχεδιαστής, το ξέρει η ιστορία της μόδας».