Σε σοκ βρίσκονται τα μέλη του συγκροτήματος «Night Café» και οι fans του με τον ξαφνικό θάνατο του Sean Martin. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Night Café» ήταν μόλις 26 ετών.

Ο 26χρονος κιθαρίστας Josh Higgins, ο 27χρονος κιθαρίστας και ντράμερ Carl Dillon και ο 26χρονος Arran O’Connell εξέδωσαν ανακοίνωση για τον χαμό του Sean Martin.

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο που νιώθουμε αυτή τη στιγμή, ακόμα προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί. Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειας και των φίλων του Sean κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Ο Sean δεν ήταν απλώς ο συνάδελφός μας, ήταν ο καλύτερός μας φίλος από την παιδική μας ηλικία, με τον οποίο μοιραστήκαμε τόσες πολλές αναμνήσεις πριν καν ξεκινήσει η μπάντα. Δημιουργήσαμε περισσότερες αναμνήσεις στην πορεία και πετύχαμε πράγματα που μόνο ονειρευόμασταν και θα θυμόμαστε για πάντα.Η μνήμη του θα ζει για πάντα στις καρδιές μας και μέσα από τη μουσική που έβγαλε για όλους σας. Αναπαύσου εν ειρήνη Sean Martin», ανέφερε η κοινή δήλωση.

Το πρόβλημα υγείας του Sean Martin

Η αιτία θανάτου του Sean Martin δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Να σημειωθεί, πως ο ίδιος είχε αποκαλύψει από πέρσι ότι πάλευε με την υγεία του και πως χρειαζόταν χειρουργείο για να αντιμετωπίσει μια μυστηριώδη ασθένεια. Μέσω του Facebook τον περασμένο Απρίλιο ενημέρωσε: «Μερικοί από εσάς μπορεί να ξέρετε ότι παλεύω με την υγεία μου τα τελευταία δύο χρόνια, κάτι που ήταν τεράστιο εμπόδιο για την TNC και για να είμαι ειλικρινής ήταν αρκετά δύσκολο για όλους μας».

Το “Night Café”, το όνομα του οποίου είναι εμπνευσμένο από τον πίνακα του Vincent van Gogh, δημιουργήθηκε το 2013 και κυκλοφόρησε το Get Away from the Feeling και Bunkbed το 2017 και το 2018, ενώ ακολούθησε το άλμπουμ 0151 το 2019.