Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος αναφέρθηκε με συγκίνηση στους γονείς του, ενώ ξεκαθάρισε και τι εννοούσε όταν είπε ότι κάθε άντρας σε μια σχέση ψάχνει τη μαμά του.

«Για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα, πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι γονείς μου, δεν έχω καταφέρει κάτι μόνος μου… Όταν βγαίνω να τραγουδήσω και βλέπω συγκινημένο τον πατέρα μου, είναι πολύ όμορφο αυτό. Η μητέρα μου συγκινείται γενικά. Η μάνα μου είναι “αχ παιδί μου”, αγκαλιές… ο πατέρας μου δεν κάθεται ποτέ εκεί που τους έχω βάλει να καθίσουν, γυρίζει μέσα στο μαγαζί και παρατηρεί τα πάντα, και όταν τελειώνω έρχεται και μου λέει τα σχόλιά του», είπε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Όσον αφορά τη δήλωση ότι κάθε άντρας σε μια σχέση ψάχνει τη μαμά του ο Πέτρος Ιακωβίδης είπε:

«Για να ξεκαθαρίσω τη δήλωση που είχα κάνει ότι κάθε άντρας ψάχνει στη σύντροφό του τη μαμά του, εννοώ ότι η γυναίκα που μέχρι να φύγεις από το σπίτι σε ηρεμεί, είναι η μητέρα. Οπότε, εννοώ ότι όταν μια γυναίκα σου βγάζει αυτό το συναίσθημα, του να γυρνάς στο σπίτι και με το που τη βλέπεις να ξεχνάς όσα προβλήματα έχεις, είναι κάτι αντίστοιχο. Τώρα το αν την έχω βρει αυτή τη γυναίκα, δε μπορώ να σου πω».