Καλεσμένος στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαζύγιο από την Τζένη Μπαλατσινού, ενώ αποκάλυψε τι «καλό» έφερε στη ζωή του ο χωρισμός και η επαγγελματική του «καταστροφή».

Παράλληλα ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περίοδο που εργάστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο, αποκαλύπτοντας τα χρήματα που έπαιρνε τότε.

«Δούλεψα 4 με 5 χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο ως επιστημονικός σύμβουλος στη σοσιαλιστική ομάδα σε θέματα διεθνούς οικονομικής πολιτικής. Είχα πάρει ένα ντοκτορά στο Παρίσι και έκανα αυτό. Ταυτόχρονα δούλευα και στη σοσιαλιστική ομάδα του ΠΑΣΟΚ που τότε εκπροσωπούνταν εκεί με κάποιους βουλευτές.

Αυτό που μου έχει μείνει από το Ευρωκοινοβούλιο είναι ότι δεν το εκτιμώ καθόλου. Δεν κάνουν τίποτα, οι αποφάσεις τους είναι συμβολικές. Δηλαδή τα υπόλοιπα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αυτά που αποφασίζουν. Εκεί πέφτουν πάρα πολλά χρήματα. Τότε ήταν πάρα πολλά τα χρήματα. Και τότε γινόταν μια άλλη απάτη που την έκαναν όλοι», σημείωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Θυμάμαι το είχα πει στον Παπανδρέου και είχε γίνει Τούρκος. Δηλαδή έπαιρναν έναν μισθό που ήταν πάρα πολύ μεγάλος. Για να καταλάβεις, εγώ ως επιστημονικός σύμβουλος έπαιρνα μισθό διπλάσιο του Πρωθυπουργού και τετραπλάσιο των Ευρωβουλευτών», πρόσθεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα και δύο τρία καλά. Και η οικονομική καταστροφή. Απαλλάχτηκα από μία σειρά από παρέες που δεν ήθελα να έχω, επιτέλους. Που τότε έκανα αναγκαστικά λόγω  θέσης. Και το δεύτερο ήταν ότι τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με την μία…

Όταν είσαι σε μία τέτοια κατάσταση δημοσιότητας, είναι πάρα πολλές χλιδάτες παρέες που θέλουν τέτοιους ανθρώπους στην παρέα τους. Όχι, δεν ήρθαν άνθρωποι να μου δώσουν λεφτά. Εξατμιζόλ. Ένας φίλος μου μού καθάρισε τα δικηγορικά μου. Ο τζίρος της ΙΜΑΚΟ ήταν τότε 60 εκατομμύρια.

Δεν είναι ανάγκη να σου δώσει κάποιος λεφτά αν χρειαστείς. Ήταν ένα τηλέφωνο ότι “λυπάμαι για αυτό που έπαθες”, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Ανακουφίστηκα. Ποτέ δεν άφησα τις κανονικές παρέες που είχα από παλιά.

Στα προσωπικά μου είμαι μια χαρά, αλλά δεν έχω κάποια σχέση. Μετά το διαζύγιο ήθελα να έχω γρήγορες σχέσεις. Υπήρχαν διαστήματα που ερωτεύτηκα και μου άρεσε να είμαι με μια κοπέλα, αλλά για πολλούς λόγους δεν έμεινε. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα. Μου αρέσει να τελειώνω τη δουλειά μου, να μαγειρεύω, να έρχεται ο γιος μου και είμαι μια χαρά. Ο Μάξιμος πηγαίνει τώρα Α’ Λυκείου. Θέλει να πάει στο εξωτερικό, που είναι και οι αδερφές του», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Να θυμίσουμε ότι το 2014 με μία λιτή ανακοίνωση, στα sites τους ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού, επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν α να βάζουν τέλος στον γάμο τους.

«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι.

Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης.

Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας. Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια», ανέφερε η ανακοίνωση.