Καλεσμένη στην εκπομπή, «Πρωινό Σου Σου» ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποιος μίλησε για σχέση με τα τρία παιδιά του, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που παρουσίασε το Πρωινό στο Mega μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού.

«Επειδή τις κόρες μου δεν τις βλέπω πολύ, αυτό που με ευχαριστεί είναι ο γιος μου. Η σχέση με τον γιο μου είναι ψυχοθεραπευτική. Ό,τι κάνω με τον γιο μου με ευχαριστεί. Έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι οι κόρες μου είναι μακριά. Εγώ από μικρά πήγαινα τα παιδιά στην Αμερική, μόνο και μόνο για να θελήσουν να φύγουν, να είναι ανεξάρτητα. Να μην έχουνε εξάρτηση με μας οικονομική και συναισθηματική. Πιστεύω οι γυναίκες είναι πιο δυνατές», είπε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Στη συνέχεια ο Πέτρος Κωστόπουλος πρόσθεσε: «Όταν υπάρχει κρίση στις σχέσεις των κοριτσιών μου με παίρνουν τηλέφωνο για συμβουλές. Πρόσφατα εξηγούσα σε μια από τις κόρες μου πώς λειτουργούν οι άντρες, γιατί είχε χωρίσει και είχε στεναχωρηθεί. Δεν έχω κάποιο άγχος για τα κορίτσια, το μόνο που με νοιάζει είναι η ψυχική τους υγεία. Με τον γιο μου έχω περισσότερο άγχος, γιατί πλέον οι γυναίκες στις ημέρες μας είναι πιο προχωρημένες σε όλους τους τομείς».

Όσο για την περίοδο που παρουσίαζε το Πρωινό με την Τζένη Μπαλατσινού, ο Πέτρος Κωστόπουλος εξομολογήθηκε: «Το Πρωινό με τη Τζένη ήταν μια ωραία εμπειρία. Είχαμε πάει φοβερά καλά. Εγώ αποφάσισα να μην συνεχιστεί, παρόλο που πήγαινε καλά. Θα ανακοινωνόταν ο χωρισμός μας, εμείς είχαμε χωρίσει ήδη αλλά δεν το είχε πάρει είδηση κανένας.

Αποφασίσαμε με την Τζένη να βγάλουμε ανακοίνωση για τον χωρισμό μας και εκεί με έπιασε εμένα ένας τρόμος ότι θα έπρεπε να συνεχίσω την εκπομπή με άλλη γυναίκα, οπότε ό,τι θα λέγαμε σε εκείνη την εκπομπή θα μου το χρέωναν για την Τζένη και τον χωρισμό μας. Τότε είχε γίνει χαμός με την είδηση. Πήρα τηλέφωνο τότε στο κανάλι και είπα ότι δεν συνεχίζω, τέλος. Είμαι ηλίθιος. Ήμουν σε θολούρα με τον χωρισμό και είχε προηγηθεί και η υπόθεση του φαλιρίσματος. Πήρα μια από τις πιο ανόητες αποφάσεις της ζωής μου. Το μετάνιωσα».