Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Παγιδευμένοι», Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Ο Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε πως η σχέση τους μετρά ήδη έξι μήνες και παρότι είναι κάτι που δεν κρύβουν, δεν τους αρέσει και να το διαφημίζουν.

«Είναι γνωστό ότι έχω σχέση και είναι κάτι που δεν το κρύβουμε αλλά δεν το διατυμπανίζουμε. Είμαι πάρα πολύ ωραία. Ψιλομένουμε μαζί. Είμαστε μαζί κανένα εξάμηνο. Είναι κάτι που δεν αφορά μόνο εμένα, αφορά και έναν άλλο άνθρωπο. Αυτό που λέω τώρα, το έχουμε συζητήσει, ξέρει ότι θα το πω, δε το κρύβουμε αλλά εντάξει, με μέτρο.

Είμαι πλέον σε μια ηλικία που πλέον δε μπαίνω σε καμία σχέση αν δεν είμαι καλά μέσα σε αυτή. Αν δε βρισκόταν στη ζωή μου ένας άνθρωπος που να ήταν συν στη ζωή μου – εύχομαι κι εγώ να είμαι στη δική της – και να μου προσφέρει χαρά, ομορφιά και θετικότητα, δε θα έμπαινα σε σχέση.

Δε θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερο όταν λες ότι θες να είσαι με έναν άνθρωπο που θα προχωράς μαζί και θα δίνει καλή ενέργεια ο ένας στον άλλον. Δε θέλω δράματα. Αυτά που ζούσαμε στα 25 μας, δεν τα θέλω. Μπορεί να υπάρχει και πάθος και ένταση στη ζωή μας αλλά χωρίς αυτές τις χαζές εμμονικές τάσεις που έχουμε στα 25», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.