Πηγή Δεβετζή: Απένειμε βραβείο σε παιδί με ειδικές ανάγκες για τα έργα τέχνης του

Τα Art Awards είναι ο πανελλήνιος διαγωνισμός ζωγραφικής, φωτογραφίας, γλυπτικής, μικτής τεχνικής, όπου οι καλλιτέχνες καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διαγωνιστούν μέσα από την ευγενή άμιλλα και την τέχνη τους.

Η μεγάλη γιορτή της τέχνης διοργανώθηκε από την Dreamteam, που πιστή στη φιλοσοφία της προαγωγής του πολιτισμού, πραγματοποίησε για δεύτερη φορά την απονομή των Art Awards 2024 στο Πολεμικό Μουσείο. Άλλωστα, η Dreamteam προάγει τον πολιτισμό και τις τέχνες με την διοργάνωση εκδηλώσεων και βασικό της κοινωνικό έργο είναι η προσφορά στα παιδιά, στο περιβάλλον και στα ζώα, για να δημιουργήσει καλύτερο κόσμο.

Ανάμεσα σε αυτούς που ξεχώρισαν στο κομμάτι της ζωγραφικής είναι και ο μικρός Αντώνης, που βραβεύτηκε από την Πηγή Δεβετζή για τα έργα του. Η πρώην αθλήτρια έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση και συγκίνησε την στιγμή της βράβευσης σε αυτό το ταλαντούχο παιδί. Η Πηγή Δεβετζή είπε χαρακτηριστικά: «Ο αθλητισμός και ο Πολιτισμός συνδέονται».

Μάλιστα, το βραβείο αυτό αφιερώθηκε σε όλα τα παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Dreamteam διοργανώνει την μεγάλη γιορτή τέχνης Art Awards, τον πανελλήνιο διαγωνισμό τεχνών του project #Love4Art στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών στις 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2024, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Αθηναίων, του ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων και της International Action Art, που έχει στόχο την ανάδειξη των εικαστικών τεχνών και σκοπό την υποστήριξη παιδιών που ζουν σε ιδιαίτερες συνθήκες, αλλά και ηλικιωμένων ανθρώπων και την διάδοση της έμπρακτης αγάπης και προσφοράς.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την απονομή:

Newsletter

Θέλεις να μη χάνεις τα καλύτερα. Σε θέλουμε στην παρέα μας. Τσέκαρε το Νewsletter μας και κάθε Παρασκευή θα έχεις στο email σου τα θέματα από το govastileto.gr που επιλέγουμε για εσένα.

    Πατώντας "ΕΓΓΡΑΦΗ" αποδέχεσαι τους Όρους χρήσης και Πολιτικής Απορρήτου.