Με μία μεγάλη αλλά ευχάριστη έκπληξη προλόγισε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» το βίντεο της εκ βαθέων συνέντευξης που τους παραχώρησε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, όπου αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια ότι ασχολείται και με πτυχίο, με το μανικιούρ-πεντικιούρ.

Παράλληλα με τις νυχτερινές του εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και το νέο του τραγούδι «Μαζί δεν κάνουμε» σε παραγωγή των Jackpot να «σαρώνει» όπως και το «Πες του», μίλησε για την άσχημη τροπή που πήρε η συνεργασία του με τον Νίκο Βουρλιώτη, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια χωρίς την παρουσία του πατέρα του, αλλά και την αγάπη του για το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι που υπηρετεί.  Όντας κάτι πρωτοφανές για άντρες, ο Ζαν Μπατίστ εξομολογήθηκε κάτι ακόμα που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, εξηγώντας πώς πήρε την απόφαση να το σπουδάσει την τέχνη στα νύχια.

«Κοίταξε να δεις. Εγώ έχω ένα θέμα. Θέλω τα άκρα των γυναικών να είναι περιποιημένα. Όταν φτάνει καλοκαιρινή περίοδος εμένα το κεφάλι μου είναι κάτω. Κάποια στιγμή έβλεπα πολλά απεριποίητα πόδια και χέρια, πολύ χάλια και φρίκαρα. Και λέω άκου να δεις, αφού δεν τα φτιάχνετε εσείς θα σας τα φτιάχνω εγώ. Και πήγα κανονικά σε σχολή, και έμαθα και κάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζαν Μπατίστ ενώ στη συνέχεια επιδόθηκε στο έργο των ποδιών ζωντανά στην κάμερα.

Δείτε το σημείο 4.14 του βίντεο: