Στην ατόλη Τετιαρία στη Γαλλική Πολυνησία, γνωστό και ως το νησί του Marlon Brando βρίσκονται η Pippa Middleton και ο James Matthews λίγες ώρες μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στον ναό του Αγίου Μάρκου στο Ένγκελφιλντ του Μπέρσκαιρ στην Αγγλία.

Το νιόπαντρο ζευγάρι θα μείνει σε ένα πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο με δική τους ιδιωτική πισίνα και πολλά ακόμη απίστευτα κομφόρ.

Το θέρετρο διαθέτει 35 ιδιωτικές βίλες, με την καθεμία να έχει την δική της πισίνα και παραλία κάτι που δίνει την αίσθηση σε όποιον είναι εκεί πως είναι εντελώς μόνος του στο νησί. Ακόμη και ανάμεσα στα θέρετρα υπάρχουν ξεχωριστοί δρόμοι που οδηγούν στο καθένα, ενώ όλα τα εστιατόρια είναι έτσι διακοσμημένα, ώστε ο καθένας να μπορεί να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα σε μικρές απόμερες γωνίες, έχοντας την τέλεια απομόνωση.

Και μπορεί ο Marlon Brando όταν επισκεπτόταν το αγαπημένο του νησί να έμενε σε ένα λιτό σπιτάκι (το οποίο στέκει ακόμη εκεί), αλλά το νιόπαντρο ζευγάρι θα μείνει σε μία  πολυτελής βίλα, χτισμένη δίπλα στα τιρκουάζ νερά, σε ένα περιβάλλον μοναδικό και ιδιαίτερο, πολυτελές και άνετο.

Το υπνοδωμάτιο κάθε καταλύματος έχει θέα στη θάλασσα, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα δωμάτια-ντουλάπα και το μπάνιο.

Συγκεκριμένα, η πολυτελής βίλα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, μία τεράστια αίθουσα με γραφείο και τηλεόραση, βολικούς καναπέδες και μεγάλο εξωτερικό και εσωτερικό μπάνιο.