Στη Νέα Ιωνία βρίσκεται το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης. Ένα αξιαγάπητο παιδί που πάντα βοηθούσε φίλους και συγγενείς και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα όπως λένε όλοι οι γείτονές του που είναι συντετριμμένοι από το θάνατο του και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα τον ξαναδούν.

Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί στη συμβολή των οδών Σεληνούντος και 28ης Οκτωβρίου, στο μαγαζί που διατηρεί ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος. Το πατρικό σπίτι του βρίσκεται δύο στενά πιο πάνω από το μαγαζί του αδερφού του.

Φίλοι και γνωστοί εμφανώς σοκαρισμένοι από το χαμό του τραγουδιστή, μας μίλησαν για ένα εξαιρετικό παιδί. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια μιας γυναίκας που τον είχε ζήσει από μικρό:

«Έφυγε ο άγγελος της γειτονιάς μας. Ήταν ένα αξιαγάπητο παιδί, ένας άγγελος. Δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα στη γειτονιά. Οι τσέπες του ήταν τρύπιες για όλον τον κόσμο. Τον φάγανε».

Ο Παντελίδης είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του Αθηνά, ενώ όλη μέρα ήταν στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί ο πατέρας του, Σταύρος. Το σημείο στη Νέα Ιωνία επισκέφτηκε και η Ειρήνη Μερκούρη και ο Άκης Πολυχρονόπουλος, οργανοπαίκτης του Δημήτρη Ράλλη.