Στην κάμερα της «Super Κατερίνα» μίλησε ο Πολ Ευμορφίδης, ο γνωστός επιχειρηματίας, που φέτος γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το reality επιχειρηματικότητας «Dragon’s Den».

Ο Πολ Ευμορφίδης, αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε από την τηλεόραση και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι δεν έχει πληρωθεί για αυτή τη συμμετοχή του.

«Αν θέλουν να πάω στον δεύτερο κύκλο του «Dragon’s Den», θα πάω, γουστάρω να βοηθήσουμε τα παιδιά. Δεν έχω συζητήσει ακόμα με τον Σάκη (Τανιμανίδη). Εγώ έλεγα ό,τι πίστευα», είπε αρχικά ο Πολ Ευμορφίδης.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Ήρθε ο Τανιμανίδης και μου είπε ότι θέλει να κάνει κάτι τέτοιο, ο αδερφός μου επέμενε να μην το κάνω, γιατί θα εκτεθώ».

«Δεν πληρώθηκα ούτε ένα ευρώ, ούτε μισό από το «Dragon’s Den». Μάλιστα, πήγαινα στο γύρισμα με το ποδήλατό μου, για να μην καταναλώνω», τόνισε στη συνέχεια ο Πολ Ευμορφίδης.

Σε άλλο σημείο ο Πολ Ευμορφίδης παραδέχεται ότι θα τον ενδιέφερε να κάνει μία ταξιδιωτική εκπομπή, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ίδιος δεν θα βρίσκεται τελικά στον δεύτερο κύκλο του reality επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1.