Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι πολίτες αλλά και οι Αρχές του Ισραήλ μετά την αιφνιδιαστική επίθεση από την Χαμάς με τον στρατό και τις υπηρεσίες αντικατασκοπείας να ομολογούν τώρα πως πράγματι δεν είχαν προβλέψει μια τέτοιας κλίμακας επέμβαση.

Το Ισραήλ συνεχίζει τον ανηλεή βομβαρδισμό στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ και στην Δυτική Όχθη υπάρχουν επιχειρήσεις, με Παλαιστίνιους νεκρούς.

Η τραγουδίστρια, Νατάσα Μεντή βρίσκεται ακόμη στο Ισραήλ και δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπως τόνισε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο σκοπός του βίντεο είναι για να πω ότι είμαστε στο Ισραήλ πολλοί Έλληνες και θέλουμε να γυρίσουμε πίσω, δεν βρίσκουμε εύκολα εισιτήριο. Εγώ βρήκα ένα για την Πέμπτη απλά δεν ξέρουμε αν όντως θα πραγματοποιηθούν πτήσεις. Άργησα να βγάλω γιατί δεν έβρισα τις προηγούμενες μέρες γιατί κάνουν μια πτήση την ημέρα. Το πλήρωσα πολύ ακριβά. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα εδώ.

Ας στείλει τώρα τα αεροπλάνα ο Πρωθυπουργός όπως έχει πει, δεν ξέρουμε αν θα μπορεί πιο μετά να τα στείλει. Δεν ξέρω με τι λογική το έχει σκεφτεί όλο αυτό; Δεν υπάρχουν κενά στις πτήσεις. Αν ακυρωθούν; Τι θα κάνουμε; Θα μείνουμε εδώ και θα βιώσουμε αυτόν τον πόλεμο; Είμαστε πολλοί εδώ, κάντε το τώρα που μπορείτε. Εύχομαι να επιστρέψω πολύ γρήγορα στην πατρίδα μας. Ανεβάστε αυτό το βίντεο γιατί θα μας βοηθήσετε πάρα πολύ» αναφέρει η τραγουδίστρια με ένα βίντεο στα social media.