Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο πρώην συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια λέγοντας πως ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που το έμαθαν.

«Μου επιβεβαιώθηκε ότι εμπνέω μία εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που συναναστρέφομαι πρωτίστως φιλικά. Ήμουν από τους πρώτους που το έμαθαν τον Σεπτέμβριο. Είχαμε βρεθεί ήταν να πάμε κάπου και εκεί πέρα μου το εκμυστηρεύθηκε το χαρμόσυνο γεγονός. Για να είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσω το μυστικό δεν το είπα ούτε σε συγγενείς ούτε σε φίλους», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Όσον αφορά τον σύντροφο της παρουσιάστριας, Κωνσταντίνο Δανιά, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέφερε: «Ο σύντροφός της είναι ένας υπέροχος και φωτεινός άνθρωπος!».

Ποιος είναι όμως ο Κωνσταντίνος Δανιάς που έκλεψε την καρδιά της Ιωάννας Μαλέσκου 

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Χημείας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι, επίσης, απόφοιτος μεταπτυχιακού τμήματος Εφαρμοσμένης Κλινικής και Αθλητικής Διατροφολογίας – Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων.