Το νέο ζευγάρι θα περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές χωριστά, σε διαφορετικές ηπείρους ο καθένας.

Μπορεί την προηγούμενη Τετάρτη, το ερωτευμένο ζευγάρι να πέρασε ένα όμορφο βράδυ στο στολισμένο Λονδίνο, παρακολουθώντας την παράσταση  «The Curious Incident of the Dog in the Night-Time» στο West End, αλλά τα Χριστούγεννα θα τα περάσουν χωριστά.

 Κάθε χρόνο ο Πρίγκιπας Χάρι περνά τα Χριστούγεννα με την γιαγιά του, την Βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, στο Sandringham, στο αρχοντικό της βασίλισσας, το οποίο βρίσκεται στο ομώνυμο χωριό, στο Νόρφολκ.

Σύμφωνα με τον Βρετανικό Τύπο, «θα είναι πρωτοφανές αν η Meghan Markle προσκληθεί στο Sandringham, καθώς οι προσκλήσεις μέχρι σήμερα αφορούν μόνο τα μέλη του στενού κύκλου της βασιλικής οικογένειας» και πιστεύεται ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός θα επιστρέψει στο Τορόντο για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της.

Επίσης, η Ingrid Seward, εκδότρια του περιοδικού Majesty, δήλωσε ότι τα Χριστούγεννα με την βασιλική οικογένεια θα είναι πολύ «αγχωτικά» για την Meghan και συμπλήρωσε: «Στο Sandringham πηγαίνουν μόνο τα μέλη της οικογένειας και περιστασιακά μερικοί πολύ στενοί φίλοι».