Απόσπασμα από την αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Harry με τίτλο «Spare» δημοσιεύει ο βρετανικός Guardian, όπου ο Harry ισχυρίζεται πως πιάστηκε στα χέρια με τον αδερφό του Ουίλιαμ, έπειτα από τσακωμό ο οποίος αφορούσε τη Meghan Markle.

Περιγράφοντας την αντιπαράθεση στο σπίτι του στο Λονδίνο το 2019, ο Harry λέει ότι ο William αποκάλεσε τη Meghan «δύστροπη», «αγενή» και «σκληρή». Ο Χάρι κατηγορεί τον αδερφό του ότι υιοθετεί το «αφήγημα του Τύπου» για τη Meghan, γεγονός από το οποίο προέκυψε ο καβγάς.

Η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε όμως, όπως γράφει ο Harry, όταν ο William «με άρπαξε από το γιακά, σκίζοντας μου το κολιέ και… με χτύπησε ενώ βρισκόμουν στο πάτωμα. Προσγειώθηκα στο μπολ του σκύλου, το οποίο έσπασε στην πλάτη μου και τα κομμάτια με τραυμάτισαν. Έμεινα εκεί για μια στιγμή, μπερδεμένος, και στη συνέχεια σηκώθηκα και του είπα να φύγει». Η σκηνή αυτή, δηλώνει ο Harry ότι, οδήγησε σε ορατό τραυματισμό στην πλάτη του. Ο William έφυγε, αλλά επέστρεψε «δείχνοντας μετανιωμένος». Ο Χάρι γράφει ότι δεν το είπε αμέσως στην Meghan – αλλά κάλεσε τον ψυχολόγο του».

Σύμφωνα με τον Guardian, ο οποίος απέκτησε ένα αντίγραφο του «Spare», είναι μία από τις πολλές σκηνές που περιγράφει ο Harry στο βιβλίο του ενώ στις πρώτες σελίδες μεταφέρει τα λόγια του πατέρα του στη μητέρα του πριγκίπισσα Diana, την ημέρα της γέννησης του: «Υπέροχα! Τώρα μου έδωσες έναν διάδοχο και έναν εφεδρικό – η δουλειά μου τελείωσε». Το «Spare» θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως την επόμενη εβδομάδα και πιθανό να προκαλέσει την οργή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Πηγή: TheGuardian