Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης 5/06 η σειρά «Ψυχοκόρες» στον ΑΝΤ1. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι ιστορίες των τεσσάρων αδερφών δεν σταματούν να εκπλήσσουν το κοινό το οποίο παρακολουθεί τα φανατικά τη σειρά.

Στο χθεσινό επεισόδιο, παρακολουθήσαμε την Βασιλική να μπαίνει στη φυλακή, αφού κατηγορείται για έναν φόνο που δεν έχει κάνει αυτόν του Ευάγγελου Αρδίτη.

Στο σπίτι της οικογένειας το κλίμα είναι βαρύ, ενώ η Μάγια προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά την απώλεια του πατέρα της. Ξαφνικά τον θυμήθηκε και έκανε ένα συγκλονιστικό ξέσπασμα.

Το Twitter/X, που παρακολουθεί τη σειρά και σχολιάζει όσα συμβαίνουν σε αυτή, ανατρίχιασε με την Μάγια και αποθέωσε τη Γιούλικα Σκαφιδά για την ερμηνεία της.

Κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00, οι «Ψυχοκόρες» έρχονται στην οθόνη μας για να μας αφηγηθούν τις συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς.

Η σειρά, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, ρίχνει φως στον άγνωστο και «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών.