Οι Πυξ Λαξ βρέθηκαν καλεσμένοι το βράδυ της Πέμπτης 11/4 στην εκπομπή του Νίκου Χταζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω».

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην καλλιτεχνική τους πορεία αλλα και τις συνεργασίες τους.

Η συζήτηση έφτασε και στη συνεργασία που είχαν οι Πυξ Λαξ με τον Βασίλη Καρρά.

Αρχικά, ο Μπάμπης Στόκας είπε: «Φάνηκε πολύ περίεργο τότε που συνεργαστήκαμε με τον Βασίλη Καρρά, αλλά κάναμε πάντα του κεφαλιού μας».

Στην συνέχεια, ο Μπάμπης Στόκας πρόσθεσε: «Είχαμε την άποψη πως αν κάνουμε λάθος θα το κάνουμε εμείς. Λειτουργούσαμε πολύ απλά. Ήταν ένα τραγούδι λαϊκό, έχω την άνεση να τραγουδάω λαϊκά τραγούδια. Μας ήταν πολύ φυσικό να βρούμε έναν λαϊκό τραγουδιστή.

Δεν είχαμε στεγανά στη μουσική, ούτε στις συνεργασίες μας για τραγούδια γενικά. Κάναμε παράξενα για την εταιρεία μας πράγματα, τα οποία θεωρούσαν ακατόρθωτα. Μετά ζητήσαμε να κάνουμε τον δίσκο με τον Έρικ Μπάρτον και μας έλεγαν ότι είναι αδύνατο. Εμείς οφείλαμε να το δοκιμάσουμε και αν δεν γίνει οκ. Και παίζει και μεγάλο ρόλο γιατί είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Θυμάμαι πολλές φορές που πετάω μια ιδέα στον Φίλιππο και μου στέλνει μήνυμα ότι το έχει επεξεργαστεί όλο! Ο Μάνος μας πρόσεχε γιατί ήμασταν άτακτοι τότε!».