Συνέντευξη μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του Nicole Kidman έδωσε ο Colin Farrell στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ του Τορόντο, όπου προωθούν την ταινία «The Killing of a Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο 41χρονος ηθοποιός, που στην ταινία υποδύεται ένα πατέρα αντιμέτωπο με μια φρικτή επιλογή, αποκάλυψε μια ιστορία από τη ζωή του την οποία θυμάται με μεγάλη συγκίνηση. «Ήταν όταν ο γιος μου, James, έκανε τα πρώτα του βήματα λίγες εβδομάδες μετά τα τέταρτα γενέθλιά του. Ήταν ένα θέαμα ταυτόχρονα εκπληκτικό και τόσο συγκινητικό», δήλωσε.

Ο Colin Farrell ανέφερε πως για κάθε γονιό τα πρώτα του βήματα του παιδιού του είναι μια κομβική στιγμή, αλλά στην δική του περίπτωση ήταν πολύ πιο σημαντικό καθώς γνώριζε πόσο πολύ προσπάθησε ο γιος του για να το πετύχει.

«Ο κόσμος μιλάει για τα παιδιά και τα πρώτα τους βήματα. Προφανώς και είναι μια μνημειώδης στιγμή. Το δείχνουν στις ταινίες, οι γονείς τσατίζονται όταν το χάνουν, τους παίρνουν στη δουλειά να τους το πουν αλλά το να σου λένε πως το παιδί σου μπορεί να μην περπατήσει ποτέ και μετά να βλέπεις τελικά αυτά τα πρώτα βήματα είναι σαν να περικλείει όλα αυτά μαζί», σχολίασε ο διάσημος ηθοποιός.

Ο μεγάλος γιος του Colin Farrell, είναι σήμερα 14 ετών και πάσχει από το Σύνδρομο Άνγκελμαν, μία σπάνια νευρογενετική διαταραχή με συμπτώματα όπως διανοητική και αναπτυξιακή αναπηρία, διαταραχές του ύπνου, προβλήματα στην κίνηση και την ισορροπία, μαθησιακές δυσκολίες και απουσία λόγου.

Στο παρελθόν ο Farrell έχει δηλώσει πως ο ερχομός του James στη ζωή του ήταν ο μοναδικός λόγος που τον έκανε να αποτοξινωθεί από όλες τις κακές συνήθειες του παρελθόντος και πως ο γιος του αποτελεί για εκείνον βασική πηγή έμπνευσης στη ζωή του.

Η Nicole Kidman από την πλευρά της είπε πως σύζυγός της και οι κόρες της δεν της επιτρέπουν να μιλά για εκείνους.

«Δεν μου επιτρέπεται να μιλάω αυτή τη στιγμή για τα παιδιά μου επειδή μαθαίνουν τι λέω και φτάνει σε αυτά, οπότε πρέπει να σιωπήσω. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά και θα ήθελα πάρα πολύ να μπορώ να μιλήσω για εκείνα, αλλά μου είπαν να το σταματήσω», είπε χαρακτηριστικά.