Η Ραμόνα Βλαντή μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε στο My Style Rocks, στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στη Μέγκι Ντριο.
Όσον αφορά στο My Style Rocks, η Ραμόνα Βλαντή είπε: «Δεν σχολιάζω απολύτως τίποτα για το My Style Rocks. Τον αγαπώ τον Δημήτρη Σκουλό. Δεν την ξέρω τη Μέγκι Ντρίο. Next! Δεν την ξέρω, δεν την ξέρω, δεν την ξέρω! Δεν την ξέρω τη συγκεκριμένη κι αυτά τα κορίτσια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της συμμετοχής της στο τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας λέγοντας:

«Κάθε φορά μου γίνεται κρούση για το My Style Rocks. Το αποτέλεσμα δεν βλέπουμε. Με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο όλα τα κανάλια και με ρωτούν θα είσαι φέτος; Όλοι το περιμένουν. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι σε αυτό. Το έχω αποδείξει από το 4% το πήγα στο 30% στην τηλεθέαση κι όταν πήγα δύο φορές κριτής έγινε χαμός και στο Twitter και στα νούμερα.

Τι άλλο να κάνω; Την αρκούδα; Με αυτήν τη φωνή και την προσωπικότητα πως θα μπορούσε κάποιος να με μπερδέψει; Με γνωρίζουν αποκλειστικά από τη φωνή μου. Φαίνομαι μεγαλύτερη στις κάμερες, δεν ξέρω τι κάνετε. Επίτηδες το κάνετε σε εμένα. Άλλες φαίνονται κουκλάρες από την τηλεόραση, αλλά από κοντά…».