Ο Κώστας Φραγκολιάς με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη στην κάμερα του «Happy Day», ότι το χρήμα είναι κινητήριος δύναμη για όλον τον κόσμο, προχώρησε σε μια εξομολόγηση.

«Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα πριν κάποια χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ωστόσο, η δήλωση αυτή έκανε τη Ρεγγίνα Μακέδου, να ξεσπάσει με μια ανάρτηση στα social media.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη δήλωσή του και έγραψε: «Και μέσα σε όλα υπάρχει και ΑΥΤΟΣ! Ντροπή σου! 1400 Έλληνες τον χρόνο νοσούν με λευχαιμία και νοσηλεύονται σε δημόσια κυρίως νοσοκομεία με μηδενική συμμετοχή! Ντροπή σου! Ασέβεια σε μας που το περάσαμε. Ασέβεια στους γιατρούς μας και τις κλινικές μας. Έλα να τα πούμε μαζί αν θες που έχεις βήμα και λες ό,τι λες. Που λίγο κάτι είχες λευχαιμία. Έλα να μιλήσεις με μένα που είχα πολύ λευχαιμία 3 χρόνια τώρα. ΝΤΡΟΠΗ. Έχω πάρει δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους με λευχαιμία».

Ωστόσο, σήμερα Πέμπτη (2/1) ο Κώστας Φραγκολιάς θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με αυτή τη δήλωση, ξεκαθαρίζοντας πως δεν αφορούσε τον ίδιο.