Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Ενώπιος – Ενωπίω» κι έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη. Μέσα σε όλα πέρασε και σε προσωπικές εξομολογήσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε ανοιχτά για τον λόγο που μέχρι σήμερα δεν παντρεύτηκε, ενώ δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

«Δεν παντρεύτηκα προφανώς γιατί δεν το ήθελα και επειδή καμία δεν με έβαλε στο στόχαστρο ως γαμπρό, μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Ίσως ήμουν πολύ καλά καμουφλαρισμένος. Έδινα το αρνητικό σήμα της μη δέσμευσης, αλλά ήταν και πραγματικό. Δεν είμαστε όλοι για όλα, είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να μην κάνει για γάμο. Στο ευαγγέλιο ο Παύλος προς τους Κορίνθιους γράφει ότι θα ήταν καλό να μην παντρευτείς και Χριστός στους μαθητές του αυτό είπε» είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

«Δεν λέω όχι στο ενδεχόμενο ενός γάμου. Ποιος ξέρει η ζωή τι θα φέρει; Αλλά προς το παρόν στα 53-54 ζω μια ολοκληρωμένη ζωή ως μη παντρεμένος», συμπλήρωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Όσο για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας ο Ρένος Χαραλαμπίδης απάντησε: «Δεν θεωρώ ότι το DNA μου πρέπει να αναπαραχθεί. Από την άλλη πλευρά ό,τι πει ο Θεός. Επίσης είμαι μοναχοπαίδι που έχει μάθει να ζει μόνο του».