Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου στη γειτονιά όπου μεγάλωσε κι έζησε ο Παντελής Παντελίδης με αφορμή τα γενέθλιά του.

Σαν χθες ο αγαπημένος τραγουδιστής που έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή πριν από εννιά μήνες στα 32 του χρόνια από τροχαίο, θα γινόταν 33 χρόνων!

Τα fan club του Παντελή Παντελίδη οργάνωσαν μία συγκέντρωση στο καφέ που διατηρεί στη Νέα Ιωνία για να τιμήσει τη μνήμη του και δεν έλειπε κανείς. Εκατοντάδες θαυμαστές του Παντελή έδωσαν το «παρών», κρατώντας στα χέρια τους λευκά μπαλόνια τα οποία έγραφαν πάνω συνθήματα για τον Παντελή, στη συνέχεια τα άφησαν να φύγουν ψηλά στον ουρανό!

«Μόνο Παντέλος» φώναζαν οι θαυμαστές και οι γείτονες του τραγουδιστή, ενώ αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου με ανοιχτές τις πόρτες έπαιζαν τις μεγάλες επιτυχίες του τραγουδιστή και όλοι τραγουδούσαν δυνατά!

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ήταν απαρηγόρητη, αφού δεν μπορεί κανείς να πιστέψει την ανείπωτη αυτή τραγωδία που συνέβη στο σπίτι της.


Δείτε αποκλειστικά πλάνα και φωτογραφίες από τα πρώτα γενέθλια του Παντελή χωρίς τον Παντελή…


Φωτογραφίες:

Εξίσου μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στο κοιμητήριο όπου βρίσκεται το μνήμα του αδικοχαμένου τραγουδιστή

Αξίζει να σημειώσουμε πως χθες την ημέρα των γενεθλίων του Παντελή Παντελίδη κυκλοφόρησε το teaser του νέου του τραγουδιού με τίτλο: «Άλλη μια ευκαιρία» το οποίο θα ακούσουμε ολόκληρο στις 25 Δεκεμβρίου.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα των ερωτευμένων, θα κυκλοφορήσει κι ένα ακόμη καινούργιο τραγούδι του Παντελή.