Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε μια ατάκα του Robbie Williams για τους Έλληνες κατά τη διάρκεια συναυλίας του στη Μαλακάσα.

Συγκεκριμένα ο Robbie Williams έκανε ένα απρεπές αστείο… καθώς χαρακτήρισε τους Έλληνες «κλέφτες».

Ο Robbie Williams τόνισε ότι στις συναυλίες που πηγαίνει οι θαυμαστές του θέλουν να ακουμπήσουν διάφορα σημεία του σώματός του.

«Κανείς δεν ήθελε να αγγίξει τον πισινό μου αλλά ήθελαν να κλέψουν τις πέτρες από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. Μπορείς να το κρατήσεις αυτό Robbie (σ.σ. το γιλέκο), θα τις πουλήσουμε αύριο στο ebay», ανέφερε ο Robbie Williams από τη σκηνή του Rockwave Festival, σε μία μάλλον αποτυχημένη του προσπάθεια να κάνει χιούμορ.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το «αστείο» του Robbie Williams, ο διάσημος τραγουδιστής δημοσίευσε ένα Story στο Instagram μιλώντας για τη γενναιοδωρία του ελληνικού λαού.

Ο ίδιος μάλιστα έδειξε στην κάμερα ένα δώρο που πήρε από κάποιον στην Ελλάδα: «Για να γιορτάσω το πιο ωραίο σόου που είχα χθες το βράδυ με τους πιο ζεστούς γενναιόδωρους σε πνεύμα θεατές στο πιο άμεσο και όμορφο περιβάλλον που θα είμαι για πάντα ευγνώμον, θέλω να πω ευχαριστώ Ελλάδα. Και πήρα και αυτό το δώρο σήμερα που είναι για το κακό μάτι και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για αυτό. Ο Θεός να σας έχει καλά».