Στην κυπριακή εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και τη Γιώτα Δαμιανού μίλησε ο Σάκης Κατσούλης λίγα 24ωρα μετά τη νίκη του στο Survivor All Star.

Ο Σάκης Κατσούλης ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Τριαντάφυλλο και τη στάση που έδειξε εναντίον του όσο εκείνος ήταν στο παιχνίδι.

«Όλοι αυτό μου λένε ‘Γιατί ρε συ ο Τριαντάφυλλος;’ Με μία πικρία με μία στεναχώρια. Όλοι έχουν στεναχωρηθεί. Δεν είναι μόνο το Survivor του 2021 και η σχέση που βγάλαμε από εκεί. Η φιλία μας κράτησε και μετά από το παιχνίδι. Ήταν πραγματική φιλία, ερχόταν στο σπίτι, περάσαμε ωραίες στιγμές. Με τον γιο του είχα ιδιαίτερη σχέση με τη γυναίκα του. Όπου ξεκινούσε να κάνει κάποιο live ήμουν εκεί», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Στο καινούριο μαγαζί που άνοιξα ήταν ο πρώτος που έφερα. Δεν είχα δώσει κάποιο δικαίωμα […] Έχω κι εγώ μια πικρία. Να με πάρει να μου πει τι; […] Με βλέπετε λίγο σαστισμένο και παθητικό στη συνομιλία γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί με τον Τριαντάφυλλο και να μιλάει έτσι για μένα», πρόσθεσε ο Σάκης Κατσούλης.