Λίγες ώρες μετά τον τελικό του «Survivor All Star» ο μεγάλος νικητής Σάκης Κατσούλης και ο φιναλίστ, Νίκος Μπάρτζης βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Δεκατιανοί» το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι δυο τους μίλησαν στον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη για την εμπειρία τους στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ στο κλείσιμο ο Σάκης Κατσούλης μετά από σχετική ερώτηση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο μέλλον και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης. «Εγώ μπορεί να ξαναείμαι όντως. Όσο αντέχουν τα πόδια μου εγώ το έχω πει» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Αντίθετα ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε πως δε θα ξαναπήγαινε στο Survivor.

«Οι συνθήκες δεν περιγράφονται και η κάμερα δείχνει ελάχιστα από αυτά που εμείς ζούμε και αισθανόμαστε. Είναι αρκετά δύσκολες οι συνθήκες, πραγματική επιβίωση. Και πραγματική επιβίωση και σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα μιλήσω και για τους δυο μας, επειδή έχουμε πάρει μέρος και οι δύο σε αυτό το παιχνίδι και έχουμε κάτσει πολύ καιρό. Είμαστε 12 μήνες στην τηλεόραση, είναι πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Κρατάμε όλοι τα ίδια πράγματα, μαθαίνεις να ξεπερνάς τα όριά σου» είπε σε άλλο σημείο ο Σάκης Κατσούλης, με τον Νίκο Μπάρτζη να προσθέτει πως πλέον προσπαθεί να τα αφήσει όλα πίσω του.