Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησαν Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι από μέρα σε μέρα θα αποχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο.

«Πάω για να γυρίσω υγιής. Είναι δύσκολο ταξίδι και πρέπει να ετοιμάσουμε πολλά πράγματα. Μακάρι να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο ότι περάσαμε το 2021. Τα συμβόλαια είναι 34 σελίδες και είναι ίδια για όλους. Εγώ με την Μαριαλένα το υπογράψαμε μαζί και ήταν ολόιδιο. Όποιος καταφέρει και πάρει παραπάνω χρήματα δεν τα παίρνει από εμένα τα παίρνει από την παραγωγή με γεια του με χαρά του. Εγώ προσωπικά δεν το έχω κάνει», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης ενώ στη συνέχεια τόνισε πως έχει κουραστεί να τον ρωτούν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τη σειρά της, αναφέρθηκε στην πρόσφατη έκκληση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, όπου ζήτησε να σεβαστούν τις οικογένεια όλων των παικτών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Στο δικό μας παιχνίδι, η οικογένεια μου εμένα ήταν πιο άπειροι και εκτεθήκαμε λίγο. Το Twitter δεν χαρίζει οπότε θεωρώ ότι η οικογένεια είναι ένα θέμα το οποίο δεν πρέπει να αγγίζεται, γιατί όλοι περνούν δύσκολα που φεύγουν τα δικά τους πρόσωπα, οπότε για αυτό έκανα αυτή τη έκκληση», εξήγησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.