Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πέρασαν ένα δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα φέτος, καθώς και οι δυο θέλησαν να επικεντρωθούν στα επαγγελματικά τους εγχειρήματα.

Το ζευγάρι, που έλαβε μέρος δύο φορές στο Survivor, είχε αφήσει για λίγο πίσω τα επαγγελματικά του, για αυτό φέτος και ο Σάκης Κατσούλης αλλά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επέλεξαν να επικεντρωθούν στις δουλειές τους.

Έτσι λοιπόν, οι δυο τους είχαν μεγάλη ανάγκη ένα διάλειμμα, για αυτό εδώ και λίγες ημέρες βρίσκονται στη Σάμο και ξεκουράζονται, ενώ περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Και οι δυο είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, όπου ανεβάζουν φωτογραφίες τους από την παραλία, αλλά και από το πολυτελές ξενοδοχείο που μένουν.

Ο Σάκης Κατσούλης είχε και μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς αποφάσισε να κάνει κατάδυση και δημοσίευσε και σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από την πλευρά της, δημοσίευσε ένα γλυκό βίντεο, στο οποίο τη βλέπουμε να βουτάει στην πισίνα με τον Σάκη Κατσούλη και εκεί ανταλλάσσουν ένα υποβρύχιο φιλί.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: