Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star μετά από έξι μήνες σχεδόν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Σάκης Κατσούλης μη μπορώντας να πιστέψει ότι αναδείχθηκε νικητής για δεύτερη φορά αγκάλιασε τη σύντροφό του και τους συμπαίκτες του συγκινημένος. Όπως ήταν επόμενο στο κατάμεστο θέατρο στο Γαλάτσι επικράτησε πανικός!

«Να αγαπάτε και να αγαπάτε βαθιά και ειλικρινά. Να είστε ειλικρινείς. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πιστέψτε το. Περάσαμε πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Δεν το λέω γιατί κρατάω το τρόπαιο. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Η αγάπη του κόσμου τα λέει όλα. Σας ευχαριστώ για όλα, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ. Σας λατρεύω όλους» ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

Λίγες ώρες μετά τον τελικό, ο Σάκης Κατσούλης, οι συγγενείς, οι φίλοι του αλλά και οι πρώην συμπαίκτες του βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, για να γιορτάσουν τη νίκη.

Η Ελευθερία Ελευθερίου που βρέθηκε εκεί, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τον χορό που επέλεξε να πανηγυρίσει τη νίκη του ο Σάκης Κατσούλης, έχοντας στο πλευρό του τον πατέρα του.

Όπως θα δείτε ο νικητής του Survivor All Star, χόρεψε το τραγούδι «Τα Ριάλια», ενώ έδειχνε πιο χαρούμενος από ποτέ.