Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό του μέλλον, το “Dragons’ Den”, αλλά και για μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Αρχικά, ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: «Με βλέπεις για αυστηρό τύπο; Θα μπορούσα εγώ να είμαι ο αυστηρός; Η Χριστίνα είναι αυστηρή με τις οθόνες, να μην περνάνε τα κορίτσια πολύ χρόνο στις οθόνες, και με το να τρώνε υγιεινά. Καμιά φορά, αν με δει να τις βάζω βίντεο, με ρωτάει γιατί; Είμαστε από αυτά τα βαρετά σπίτια με τα υγιεινά φαγητά, αποφεύγουμε τη σοκολάτα. Η αλήθεια όμως είναι ότι, αν δώσεις ένα παγωτό σε ένα παιδάκι, σε κοιτάζουν ενθουσιασμένα και αυτό για τους γονείς είναι μεγάλη χαρά. Οπότε τρώνε και τα γλυκάκια τους».

Στην συνέχεια, ο Σάκης Τανιμανίδης πρόσθεσε: «Έχουμε σκεφτεί πράγματι με τον Γιώργο Μαυρίδη να κάνουμε ξανά το World Party στο μέλλον. Εάν γίνει, θα το μάθετε. Το Dragons Den συνεχίζει κανονικά και του χρόνου, θέλουμε να συνεχίσουμε να εμπνέουμε τον κόσμο και να του δείχνουμε τον δρόμο της επιχειρηματικότητας».

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε για τη σύνθεση των Dragons στον τρίτο κύκλο του reality επιχειρηματικότητας, ο παρουσιαστής απάντησε: «Βλέπεις το σαρδόνιο χαμόγελό μου, που λένε; Άσε να κρατήσω και κάτι κρυφό».

Τέλος, ο Σάκης Τανιμανίδης κατέληξε: «Υπάρχουν συζητήσεις αλλά τα κανάλια, επειδή είναι και λίγα, γνωρίζουν μεταξύ τους ποιες είναι οι δεσμεύσεις που έχει ένας παρουσιαστής-παραγωγός. Αν ξέρουν ότι εσύ είσαι καλά εκεί που είσαι, δεν θα έρθουν να σου προτείνουν κάτι. Έρχονται τη στιγμή που βλέπουν ότι υπάρχει έδαφος για συζήτηση».

Δείτε το βίντεο: