Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης σε λίγες ημέρες θα επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής και η γνωστή influencer αποφάσισαν στις αρχές του καλοκαιριού να κάνουν μία ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους, στο κέντρο της Αθήνας. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισαν να περάσουν όλο τους το καλοκαίρι στην Αντίπαρο.

Από τον Σεπτέμβριο του 2023 η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους επέστρεψαν στην Αθήνα, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων και προσωρινά έμειναν σε άλλο σπίτι. Οι εργασίες στο σπίτι τους συνεχίστηκαν με γρήγορους ρυθμούς, με την γνωστή influencer να το επισκέπτεται συχνά προκειμένου να επιβλέπει την εξέλιξή τους.

Όπως όλα δείχνουν, η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε, με την Χριστίνα Μπόμπα να αποκαλύπτει ότι σε λίγες ημέρες μπαίνουν οικογενειακώς στο σπίτι τους.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα ανέερε: «Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε σπίτι μας και τρεχάτε ποδαράκια μας! Αλλά τα επίπεδα ανυπομονησίας και χαράς χτυπάνε κόκκινο».

Η ανακαίνιση μπορεί να ολοκληρώθηκε, ωστόσο από εδώ και πέρα η Χριστίνα Μπόμπα πρέπει σιγά σιγά να μετακομίσει όλα τα πράγματά τους ξανά στο νέο σπίτι, αλλά και να το διακοσμήσει με τον τρόπο που η ίδια ονειρεύεται.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που ανέβασαν: