Ο Σάκης Τανιμανίδης τα τελευταία 2,5 χρόνια είδε την ζωή του να αλλάζει ριζικά, καθώς μαζί με την σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα απέκτησαν τις δίδυμες κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα.

Ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας έχει τεράστια αδυναμία στις κόρες του, λατρεύει να περνά χρόνο μαζί τους, να παίζει και να τους μαθαίνει διάφορα πράγματα, ενώ συχνές είναι και οι αναρτήσεις του στα social media μαζί τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τρόπος με τον οποίο έχει διαμορφωθεί η καθημερινότητά του με τα παιδιά, του αρέσει τόσο πολύ, που πλέον δηλώνει έτοιμος να γίνει και πάλι μπαμπάς.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε σε γνωστή εφημερίδα και εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, χωρίς όμως να σκέφτεται αν αυτό θα είναι αγόρι ή κορίτσι.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες δε θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει: “αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα”».

Στην συνέχεια, ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε και στο αν θα έβλεπε ποτέ τις κόρες του να δηλώνουν συμμετοχή στο Dragons Den: «Δεν βλέπουν πολύ τηλεόραση, αλλά αν τύχει και με δουν, φωνάζουν: “ο μπαμπάς, ο μπαμπάς!”. Για να σκαρώσουν επιχειρηματική ιδέα οι μικρές, θα πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 12, άρα πρέπει να υπάρξουν ακόμα 10 σεζόν του Dragons Den Greece. Σίγουρα θα προλάβω!».