Η Σάννυ Μπαλτζή είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και δεν κρύβει τα όσα έχει βιώσει στο παρελθόν. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις καταχρήσεις αλλά και το bullying που δέχτηκε πρόσφατα.

– Πριν από λίγο καιρό έγραψες στο προφίλ σου στο Facebook για την εξάρτησή σου από το τσιγάρο. Υπήρξαν άλλοι εθισμοί στη ζωή σου, όπως ναρκωτικά και ποτά;

«Σαν φοιτήτρια κάποια στιγμή ανακάλυψα πως η συγκάτοικός μου ήταν χρήστης ηρωίνης. Τα ναρκωτικά έπαιζαν δίπλα μου παντού, ειδικά στις ροκ μπάντες. Ξέρεις πόσους φίλους είδα στην Ομόνοια σκιά του εαυτού τους; Ζωντανοί νεκροί! Με πονάει όλο αυτό» και συνεχίζει λέγοντας «Με σόκαρε πραγματικά όταν είδα μια έγκυο, σχεδόν ετοιμόγεννη να κάνει χρήση. Νομίζω ότι ήταν μια χαρακτηριστική στιγμή που επισφράγισε την άρνησή μου να συμμετέχω σε όλο αυτό. Ευτυχώς έχω μια φυσική απέχθεια για τα φάρμακα και την «χημεία». Πέρασα, πάντως, παλιά μια φάση αυτοκαταστροφής, όπου έπινα πολύ και σκεφτόμουν πολύ… Δεν ξέρω ποιο από τα δύο ήταν χειρότερο…» εξομολογήθηκε στο You.


– Πέρασες από την άλλη «μάστιγα», εκείνη της νευρικής ανορεξίας;

«Δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται ακριβώς στην ιατρική ορολογία αυτό που πέρασα, όμως ναι, ήταν μια φάση που το φαγητό δεν ήταν είδος πρώτης ανάγκης».


– Τι σημαίνουν τα τατουάζ σου που έχεις στο σώμα σου;

«Δεν έχω και τόσα πολλά όσα πιστεύει ο κόσμος, απλώς τα έχω από τότε που ειδικά μια κοπέλα δεν ήταν αποδεκτό να τα έχει, και μάλιστα σε εμφανές σημείο. Το πιο αγαπημένο μου είναι ο σταυρός στο μπράτσο μου που σχηματίζεται από τ’ όνομά μου και τα’ όνομα της Λώρας, της κόρης μου. Το τελευταίο που έκανα ήταν μια καρδούλα στο δάχτυλο».

– Έχεις υπάρξει θύμα bullying;

«Πρόσφατα σχετικά, όσο αστείο και αν ακούγεται. Υπήρχε ένας εμμονικός που μου ασκούσε ψυχολογική βία, τον έβλεπα παντού μπροστά μου ή μάθαινα ότι με έχει διασύρει ή δυσφημίσει… Θλιβερό, όμως το διαχειρίστηκα ψύχραιμα αγνοώντας τον. Αλλά και πιο μικρή, επειδή ο κολλητός μου ήταν γκέι και το όλο στυλ του δεν περνούσε απαρατήρητο, έζησα σκηνές απείρου κάλλους! Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να σε υποτιμούν, να σε μειώνουν και να σε εξευτελίζουν απλώς και μόνο επειδή είσαι διαφορετικός. Την φίλη μου τη Νάνσυ – είναι γυναίκα τώρα – την αγαπούσα και το έπαιρνα πολύ κατάκαρδα. Έκανα πολλούς τσαμπουκάδες για χάρη της, μια φορά καταλήξαμε στο νοσοκομείο μαζί. Όμως νιώθω ευγνώμων για όσα έζησα, γιατί μετά την εφηβεία κατάλαβα ποια είμαι και με ποιους είμαι».