Το συμβόλαιο του Σάββα Πούμπουρα με το Mega τελειώνει σε λίγο καιρό και εδώ και λίγους μήνες κυκλοφορούν φήμες ότι δεν θα συνεχίσει για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε την Τετάρτη η ατάκα-καρφί της Ελένης Μενεγάκη προς τον Σάββα Πούμπουρα στον αέρα της εκπομπής της.

«Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια» ήταν τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη, που προκάλεσαν αίσθηση και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

Μετά τον έντονο σχολιασμό αυτού του στιγμιότυπου, ο Σάββας Πούμπουρας φαίνεται πως έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τον λογαριασμό του στο Ιnstagram.

Αρχικά, ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε ένα βίντεο όπου λέει με ύφος «Πολύ ντόρος για το τίποτα» και στη συνέχεια, δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία έγραψε: «Αυτό που λες για κάποιον άλλον, δείχνει πολλά περισσότερα για εσένα παρά για τον άλλον».

Ωστόσο, η εκπομπή Οpen Weekend εντόπισε ένα άλλο στιγμιότυπο που ακολούθησε την ίδια μέρα στο οποίο φαίνεται η περίεργη αντίδραση του Σάββα Πούμπουρα την ώρα που χόρευε η παρουσιάστρια.

«Ε καλά, θα την έχουμε κάποια στιγμή, κάνω και την πασαρέλα μου να με δείτε και λίγο» ακούγεται να λέει με νόημα στην κάμερα η Ελένη Μενεγάκη κάνοντας μια χορευτική κίνηση ενώ την ίδια στιγμή, η κάμερα «πιάνει» τον Σάββα Πούμπουρα να κάνει έναν περίεργο μορφασμό.