Όσο ο Gerard Pique ετοιμάζεται για έναν ακόμη αρραβώνα και γάμο με την Clara, η Shakira απολαμβάνει το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, με τον 7 φορές πρωταθλητή της φόρμουλα 1, Lewis Hamilton.

Συγκεκριμένα, η Shakira έχει αφήσει πίσω της την Βαρκελώνη και πλέον ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, ταξιδεύοντας πολύ και παρακολουθώντας τους αγώνες Grand Prix.

Πηγές αναφέρουν στα ισπανικά μέσα πως το νέο ζευγάρι, μπορεί να βρίσκεται στις αρχές της σχέσης τους, ωστόσο απολαμβάνουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου, με την παρουσία της Shakira σε αγώνες Formula 1 γίνονται όλο και πιο συχνές.

Αυτό το διάστημα μάλιστα ο Lewis Hamilton έχει αρκετούς αγώνες στο πρόγραμμα του και η Shakira βρίσκεται μαζί του για να τον εμψυχώνει.

Το ζευγάρι ετοιμάζει επίσης την πρώτη του ρομαντική απόδραση στην Καραϊβική.

«Ο Lewis Hamilton και η Shakira σχεδιάζουν να πάνε διακοπές μαζί και ξέρω ήδη τον προορισμό», είπε κοντινή πηγή της τραγουδίστριας στην εκπομπή «Amor y Fuego» και πρόσθεσε: «Είναι μια χώρα της Καραϊβικής, ένα σύντομο ταξίδι περίπου μιας ώρας».

Παράλληλα, εξήγησε ότι το ζευγάρι θα ήθελε να προχωρήσει τη σχέση τους αργά.

«Έχω ανθρώπους που είναι κοντά στη Shakira και συναντήθηκαν αυτή την εβδομάδα και τους είπε ότι είναι ενθουσιασμένη και χαρούμενη», πρόσθεσε η ίδια πηγή.