Η 34χρονη celebrity προσπαθεί όπως είναι γνωστό να μείνει δεύτερη φορά έγκυος, όμως αυτό είναι πολύ δύσκολο, όχι όμως απίθανο.

Ο λόγος για την Kim Kardashian, η οποία στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι όπως διαβάζουμε στον ξένο Τύπο λέει πανικόβλητη στον σύζυγό της Kanye West πως ίσως δε μπορούν να αποκτήσουν δεύτερο παιδί.

Μάλιστα η Kim περιγράφει την διάγνωση του γιατρού με λεπτομέρειες που συγκλονίζουν: «Μόλις τελείωσα με το ραντεβού που είχα με τον γιατρό μου και μου είπε πως πρέπει να κάνω κάποιο είδος χειρουργείου ώστε να καθαρίσω κάτι από την μήτρα μου. Ο συγκεκριμένος γιατρός που συμβουλεύτηκα σήμερα, μου είπε το κάθε κακό σενάριο που μπορεί να μου συμβεί αν μείνω για δεύτερη φορά έγκυος. Μου εξήγησε πως αν τα καταφέρω αυτό θα είναι και το τελευταίο μου, καθώς το πρόβλημα είναι ότι ο πλακούντας μου μεγάλωσε μέσα στην μήτρα μου. Αν μάλιστα μείνω ξανά έγκυος, κινδυνεύω σοβαρά με βαριά αιμορραγία, αλλά και την πιθανότητα να αφαιρέσω τα γεννητικά μου όργανα», λέει η τηλεπερσόνα και προσθέτει πως «δεν υπάρχει τίποτα στην γη που να θέλω περισσότερο».