Το άλλο άκρο της νευρικής ανορεξίας είναι η βουλιμία. Μια διατροφική διαταραχή με την οποία παλεύει μέχρι και σήμερα η Άννα Βίσση!

Για πρώτη φορά η Άννα Βίσση αποκάλυψε το διατροφικό Γολγοθά της. Την μάχη  που δίνει πολλά χρόνια τώρα με τη βουλιμία! Σε συνέντευξη της στο περιοδικό People η δημοφιλής τραγουδίστρια εξήγησε πως έφτασε στα όρια της βουλιμίας, θέλοντας να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους, ειδικά τα νέα παιδιά που ταλαιπωρούνται από την εξάρτηση της εικόνας τους, αγγίζοντας τα άκρα!

«Ναι, έφτασα. Με ταλαιπώρησε μέσα μου κι εγώ αντίστοιχα ταλαιπώρησα το κορμί μου και την ψυχή μου. Όταν ένας άνθρωπος έχει τέτοιες εξαρτήσεις, αποκτά και μια κρυφή ζωή, είναι πολύ καταπιεστικό. Τρως μόνος σου… λες ψέματα. Αποφεύγεις τις παρέες, παθαίνεις πανικούς. Το λέω πια ανοιχτά, γιατί είναι πολλά παιδιά που πάσχουν από αυτό και νιώθω πως είναι καλό να το συζητάς. Τα τελευταία χρόνια ζω με την προσπάθεια, νιώθοντας ότι μάλλον το έχω ξεπεράσει. Κάτι άλλο, όμως, που έμαθα μεγαλώνοντας είναι πως δεν ξεπερνάς ποτέ τις εξαρτήσεις σου. Απλά ζεις με αυτές και κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα.»