Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της επιστροφής του Κωνσταντίνου Βασάλου και το μπάτζετ της εκπομπής της.

«Τον Κωνσταντίνο Βασάλο τον καλώ κάθε χρόνο και του λέω: τι θα γίνει, θα γυρίσεις επιτέλους σπίτι; Ήθελα πολύ να συμβεί αυτό, βοήθησαν πολλοί παράγοντες στο να γίνει. Δεν είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το μπάτζετ της εκπομπής, αλλά εγώ και ο Νίκος Κοκλώνης.

Δε θα απαντήσω σε αυτό σοβαρά, γιατί θα πρέπει να βγάλουμε τα συμβόλαια να τα μετρήσουμε. Δεν θέλω να εκθέσω τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, είναι ένα καλό παιδί. Δεν ξέρω γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία. Ούτε θέλω να εκθέσω τα προσωπικά τους δεδομένα, ούτε πώς διαμορφώνονται τα μπάτζετ. Προφανώς έγιναν κάποιες ρυθμίσεις και ο Δημήτρης γνωρίζει.

Θα σας πω την αλήθεια όμως, ότι κόψαμε τον μισθό του Παύλου Σταματόπουλου στη μέση και ήρθε ο Κωνσταντίνος. Με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου είχαμε κλείσει για την εκπομπή από το καλοκαίρι και το λέγαμε στον Κωνσταντίνο από το καλοκαίρι», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Όσον αφορά την Ελένη Βουλγαράκη, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Αν κάτι συμβεί και βρεθεί στον… δρόμο, η πόρτα της επιστροφής είναι και για εκείνη ανοιχτή. Χίλιοι καλοί χωράνε».