Η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» θέλησε να πει δυο λόγια αναφορικά με το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες ανάμεσα σε εκείνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλοντας να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, τόνισε πως ποτέ μέχρι τη στιγμή που έγιναν οι δηλώσεις αυτές από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, δεν είχε αντιληφθεί πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

«Εγώ έχω πει ό,τι με αφορά στο κομμάτι με τον Δημήτρη. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί αυτή τη βδομάδα και δε μου αρέσει πολύ να κλέβω χρόνο από την εκπομπή για να μιλάω για πράγματα που μας απασχολούν. Όμως, κάποια πράγματα καλώς ή κακώς πρέπει να ξεκαθαρίζονται, ειδικά όταν θίγονται συμπεριφορές, και δε θέλω να μένουν στον αέρα.

Εγώ, από τη δική μου πλευρά, ξεκαθάρισα τη θέση μου και το τι πραγματικά έχει συμβεί. Από εκεί και πέρα, επειδή όλο αυτό αφορά και την εταιρεία, είναι καλό να δοθεί μια απάντηση και από την πλευρά της εταιρείας» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε ένα βίντεο με δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη που ξεκαθάριζε τι πραγματικά έχει συμβεί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον λόγο που δε βρίσκεται στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», το πως ενημερώθηκε και αν τελικά θα είναι στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη.

Αμέσως μετά το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε τον λόγο και είπε: «Η αλήθεια είναι μια, ο τρόπος που την αντιμετωπίζει ο καθένας, μπορεί να είναι διαφορετικός. Δεν θέλω να μείνω άλλο στο κομμάτι που με αφορά γιατί αισθάνομαι ότι ο Δημήτρης είναι σε μια δύσκολη φάση. Ίσως είναι πιεσμένος, ίσως συμβαίνουν πολλά, δε ξέρω. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί πίστεψα κάτι τέτοιο για μένα ή ένιωσε κάτι τέτοιο από τη δική μου μεριά. Εγώ θεώρησα, μαζί με την εταιρεία, πως επειδή ο λόγος που φεύγει από την εκπομπή είναι θέμα εταιρικό και όχι προσωπικό, ότι έπρεπε να του το εξηγήσει η εταιρεία.

Δεν είναι ότι δεν αποχαιρετιστήκαμε. Στο τέλος της σεζόν έκανα ένα γεύμα για τους συνεργάτες μου. Εκεί είπαμε τα ευχαριστώ μας, κάναμε τον απολογισμό μας, αγκαλιαστήκαμε. Το τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε ήταν μήνυμα αγάπης. Δε ξέρω γιατί μετά όλο αυτό γύρισε έτσι. Εγώ αντιλήφθηκα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, όταν στη βάπτιση του Πάρη τον πήραμε τηλέφωνο να δούμε αν θέλει να στείλουμε κάμερα.

Εκείνος ήταν έξαλλος, έλεγε για εξώδικα, να μην πατήσουμε εκεί κτλ. Τότε νόμιζα ότι δε θέλει κανέναν, όχι ότι είναι κάτι προσωπικό. Μέχρι να βγει και να κάνει αυτές τις δηλώσεις, δεν είχα καταλάβει ότι έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Και για να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν είπα ποτέ ότι δε γνώριζα πως δε θα συνεχίσει στην εκπομπή. Είπα ότι δεν είχε αποφασιστεί ακόμα. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήρθε στην εκπομπή Σεπτέμβριο, τη μέρα που κάναμε τη φωτογράφιση ήταν το πρώτο μας ραντεβού, που η ομάδα είχε κλειδώσει….».

Τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της αναφέρθηκαν και στις απειλές που εξαπέλυσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον Χρήστο Κούτρα γιατί δημοσιοποίησε το όνομα που θα έδινε στον γιο του.