Η Σμαράγδα Καρύδη βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.  

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “Το Ψέμα” στο Μικρό Παλλάς, παρουσιάζει το παιχνίδι “Νότα Μία” στον Alpha και βιώνει τον έρωτα στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TV Έθνος, μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση ζωής με τον ταλαντούχο ηθοποιό και σκηνοθέτη, ενώ δηλώνει πως ο γάμος δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές της.

Συνεργάζεστε με τον Θοδωρή αρκετά συχνά. Και στο θέατρο, παλαιότερα στον κινηματογράφο, ακόμη παλαιότερα στην τηλεόραση. Μπορεί η επαγγελματική συνύπαρξη ενός ζευγαριού να φθείρει τη σχέση με την πάροδο των χρόνων;

Ο Θοδωρής είναι πολύ καλός συνεργάτης. Όλοι θέλουν να συνεργάζονται μαζί του – και αυτό στο λέω ανεξάρτητα από τη σχέση μας. Είναι γλυκός, γρήγορος, δίνει λύσεις πάνω στη σκηνή. Στο θέατρο είχαμε να συνεργαστούμε από το 2010. Η συνεργασία, νομίζω, πάντα μας έκανε καλό. Και ο κόσμος θέλει να μας βλέπει μαζί.

Πριν από δύο χρόνια βγήκατε και οι δυο και μιλήσατε ανοιχτά για τη σχέση σας. Όλο το προηγούμενο διάστημα – μια δεκαετία περίπου – που δεν μιλούσατε για αυτό, υπήρχαν δημοσιεύματα και φωτογραφίες. Ένιωθες πίεση με όλο αυτό που συνέβαινε;

Όχι, δεν ένιωθα πίεση, γιατί δεν είχε μπει καθόλου όλο αυτό που λες στην καθημερινότητά μου. Δεν μπορώ να νιώσω πίεση με τέτοια πράγματα. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα.

Έχετε δηλώσει πως δεν σκεφτεί ποτέ να παντρευτείτε. Τελικά, πιστεύεις πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

Ο έρωτας σκοτώνεται και χωρίς τον γάμο. Δεν έχω κανέναν λόγο να παντρευτώ. Δεν με ενδιαφέρει η λογική της τελετής με τα σόγια. Μου φαίνεται αντιερωτικό και έξω από εμένα.